Luni, Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 09:00 - 17:00 Duminica: Inchis
Radu Beller 29, Bucuresti

Blog

descopera cele mai noi trucuri
15
nov.

3 mituri despre arcuire

De la mine pentru voi #8:

Va voi povesti mai jos cateva mituri des intalnite despre arcuirea sprancenelor:

1. Sprancenele cele mai frumoase sunt cele arcuite

Nu exista spranceana pe care sa o agat de un perete si sa spun asta este cea mai frumoasa. O spranceana frumoasa, desenata pe o pagina, isi pierde frumusetea daca este pusa pe chipul nepotrivit. O spranceana frumoasa, judecata in afara unui chip, poate inrautati imaginea unui chip caruia nu i se potriveste. Asadar, sprancenele arcuite sunt foarte pretentioase si cer un chip cu anume calitati. Arcada trebuie sa fie inalta, lata etc.  Deci, sprancenele cele mai frumoase sunt cele care ni se potrivesc.

 

2. Daca am pleoapa cazuta o spranceana arcuita ma salveaza.

Din contra. O pleoapa cazuta inseamna mai multa lumina pe acea arcada. Daca am deja lumina, de ce sa o mai accentuez inaltand? Vom avea o pata de lumina in exces, chipul va parea mirat. Spranceana se lucreaza tinand cont de alte nevoie mai realistice ale chipului si ale sprancenei insasi.

 

3. Sunt tanara, am nevoie de spranceana arcuita, nu de baba.

Iarasi o eroare. Spranceana naturala este perceputa de ochi ca o umbra. Ridurile sunt si ele percepute de ochi ca o umbra. Spranceana arcuita, in adevaratul ei sens, nu doar ca unghi si inaltime, ci si ca grosime si finisare, e perceputa de ochi ca linie. Si linia confera lumini. Tenul fara riduri este luminos.

Deci concluzia este ca sprancenele naturale se poarta pe chipul tanar, adica umbra pe lumina. Iar sprancenele arcuite se poarta pe chipul mai matur, adica lumina pe umbra. Alegem de multe ori gresit.

Suntem tinere, dar alegem sprancene lucrate exagerat, arcuite in loc sa intelegem ca tanar inseamna natural. Iar cand ajungem la maturitate ne este dor de chipul natural si alegem sprancene naturale cand tocmai atunci trebuie sa incepem sa ajutam natura aducand lumina prin pensat.

 

PS. 

Pentru mai multe sfaturi despre pensat iti recomand sa participi la seminariile de pensat ce le organizez. Vei avea posibilitatea de a afla tot ce vrei sa stii despre sprancene si despre cum sa-ti pui in evidenta chipul. Afla mai mult

Lasa un reply

eleven + twelve =

Fii prima care afla noutatile
Aboneaza-te la newsletter si iti voi trimite periodic informatii si articole despre cum sa ai mereu sprancene perfecte, cu ofertele ce le lansez din cand in cand si cu multe alte informatii utile pentru a te pastra frumoasa in fiecare zi.
Iti respect intimitatea. Voi pastra emailul doar pentru notificarile de la mine si nu-l voi distribui la nimeni.