Luni, Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 09:00 - 17:00 Duminica: Inchis
Radu Beller 29, Bucuresti

Blog

descopera cele mai noi trucuri
21
nov.

Pensetele mele sustin toata munca mea

Am tot folosit pensete de „unica folosinta”, cumparand si folosind zeci saptamanal. Si nu e asa usor, trebuia sa cumpar dublu fata de cat foloseam pentru ca rar gaseam care sa prinda cu toata suprafata. Pensetele trebuie sa fie usor de lucrat cu ele, adica se se inchida extrem de usor si sa si revina apoi , fara sa ramana mai inchise , stranse dupa. Eu am nevoie ca pensetele sa fie moi, deoarece eu pensez extrem de mult asa incat buricele degetelor mele aratator si mare nu mai au acelasi țesut si simt penseta fix in farful falangelor cu dureri acute. Am incercat absolut to ce am gasit pe piata la noi si tot ce am putut cauta in magzine in toate vacantele in care am fost.

Concluzia: ce am gasit pe piata noastra am gasit si afara. Asa ca, chitita sa gasesc pensetele perfecte, am inceput sa caut toate fabricile din lume care ar putea sa produca si penseta cu calitatile pe care eu le doream. Eram gravida cu Emmeline cand am inceput o cursa in care am testat indelung tot ce am primit de la producatori. Aceasta cursa a durat 4 ani.  Aparent toate pensetele sunt la fel. In detaliu sunt foarte diferite. Multe elemente sunt importante. Calitatea materialului, stabilitatea in mana, ascutite cat sa nu ciupeasca dar sa ridice orice fir de pe suprafata pielii, latimea adecvata a varfului, taietura varfului, gradul de rezistenta in timp prin folosinta, gradul de rezistenta prin scapare pe o suprafata pietroasa( daca se ciobeste ) si gradul de rezistenta la sterilizare sunt calitati esentiale pe care o penseta trebuie sa le aiba la superlativ.
Pensetele nu se tin oricum in mana , oricum pe piele, in orice pozitie, sau tragand oricum numai sa scoti firul. Oricine poate smulge niste fire, cum oricine poate tunde un par. Dar in ce mod tine un incepator sau o coafeza foarfeca si in ce mod tine un stilist?

Cum tii penseta te tradeaza ca profesionist impatimit sau incepator timid.
Va invit sa lucrati cu pesetele mele! Deveniti profesionisti impatimiti !

Lasa un reply

1 × 5 =

Fii prima care afla noutatile
Aboneaza-te la newsletter si iti voi trimite periodic informatii si articole despre cum sa ai mereu sprancene perfecte, cu ofertele ce le lansez din cand in cand si cu multe alte informatii utile pentru a te pastra frumoasa in fiecare zi.
Iti respect intimitatea. Voi pastra emailul doar pentru notificarile de la mine si nu-l voi distribui la nimeni.