Luni, Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 09:00 - 17:00 Duminica: Inchis
Radu Beller 29, Bucuresti

Q&A

Tot ce trebuie sa stii

De ce conteaza sprancenele?

Dacă ochii noștri sunt ferestrele sufletului nostru, atunci sprancenele noastre sunt ramele. Sprâncenele nu definesc numai forma feței noastre, ci sunt parte integrantă în transmiterea emoțiilor și felul in care comunicam unii cu ceilalti.

Timp de secole, sprâncene și îngrijirea lor au fost un aspect central al frumusetii unei femei, și în multe feluri, sprânceană determina modul în care alții percep atractivitatea generală. Unele femei sunt binecuvântate cu sprancene frumoase pline, dar multe altele au nevoie de ajutor considerabil .

Ca rezultat, multe tehnici cosmetice s-au dezvoltat de-a lungul anilor pentru a crea un aspect mai plin de durată mai lungă, și să asiste în căutarea sprancene perfecte.
O astfel de tehnică, care a stat în mod constant testul timpului datorită ușurinței sale relative, rapiditate, și rezultatele pe termen lung, este de a sprancene tatuaj prin Micropigmentarea.

Ce este machiajul cosmetic permanent și micropigmentarea?

Machiajul permanent (sau tatuarea cosmetica) este o serie de micro-proceduri non-chirurgicale cunoscut sub numele de micropigmentare. Originar din Europa de Vest în timpul secolului al 20-lea, procesul a fost dezvoltat într-o practică standard de către renumitul artist tatuator George Burchett

Astăzi, procesul este un forma de arta rafinata care implică îmbinarea personalizata de pigmenti naturali folosind cerneală semi-permanent tatuata strategic în zonele mai puțin definite ale feței pentru a simula aspect natural sau bine definit.

Fii prima care afla noutatile
Aboneaza-te la newsletter si iti voi trimite periodic informatii si articole despre cum sa ai mereu sprancene perfecte, cu ofertele ce le lansez din cand in cand si cu multe alte informatii utile pentru a te pastra frumoasa in fiecare zi.
Iti respect intimitatea. Voi pastra emailul doar pentru notificarile de la mine si nu-l voi distribui la nimeni.