Luni, Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 09:00 - 17:00 Duminica: Inchis
Radu Beller 29, Bucuresti

Blog

descopera cele mai noi trucuri
09
dec.

Elis, eu am nevoie de microblading ?

Sa definesc intai nevoia .:))

Vin sarbatorile de iarna, vrei sa iesi pe partie naturala, sau pictata? Vrei sa cazi linistita in zapada fara sa te gandesti ca tu te vei ridica, dar spranceana ta ba? Cum te-ai simti sa vezi dara sprancenei tale pe omat? Sa te gandesti ca ti-ai putea stege sprancenele cu ochelarii de ski sau de geaca noului iubit este relaxant pentru tine?

E frustrant sa te gandesti cat de norocoasa trebuie sa fii sa prinzi un loc de sarbatori in programului specialistului tau de sprancene.

E frustrant sa te gandesti ca daca ai chef sa pleci imeediat la o petrecere sa intr o vacanta, nu vei avea timp sa te pensezi la un specialist.

E frustrant sa ai sprancene cu forma frumoasa dar sa le ai rare.

E frustrant sa ai o forma total nepotrivita chipului tau, o forma care sa nu ti permita nici s-o transformi in altceva prin pensat.

E frustrant sa fi capatat o forma frumoasa, dar sa-ti fie dificil sa o intretii (nu ai specialist in apropierea casei, orasului tau).

Daca toate acestea constitue un stres pentru tine, apeleaza odata la microblading, nu mai pierde timpul!

  • Elis alege forma, culoarea, le negociaza cu tine.
  • Gelu se ocupa de partea tehnica a desenului si are grija sa te intretina in timpul procedurii incat ea sa ti fie foarte placuta.

Procedura dureaza maxim o ora si jumatate. Aici intra pensatul, negocierea, desenul prealabil, tatuajul microblading propriuzis, timpul cu crema anestezica si timpul cu imbibarea pigmentului in piele.

Tatuajul se repeta  la un anumit interval de timp in functie de anumiti factori. Dar despre acestia aflati inalt material.

Lasa un reply

three × 3 =

Fii prima care afla noutatile
Aboneaza-te la newsletter si iti voi trimite periodic informatii si articole despre cum sa ai mereu sprancene perfecte, cu ofertele ce le lansez din cand in cand si cu multe alte informatii utile pentru a te pastra frumoasa in fiecare zi.
Iti respect intimitatea. Voi pastra emailul doar pentru notificarile de la mine si nu-l voi distribui la nimeni.