Luni, Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 09:00 - 17:00 Duminica: Inchis
Radu Beller 29, Bucuresti

Despre Elis Teodorescu

Eyebrows Designer
Formare profesionala

Pasiunea pentru modelarea, desenarea si transformarea sprancenelor a aparut in viata lui Elis in adolescenta atunci cand a descoperit ca poate schimba chipul celor din jurul ei cu penseta… la propriu.

Inca de la 14 ani Elis a descoperit, in salonul parintilor sai, ca poate lucra mai bine decat “un om cu experienta” iar pasiunea ei pentru frumos o poate ghida catre jobul visat. Desi initial si-a dorit o cariera in criminalistica , fiind licentiata in drept la Academia de Politie Bucuresti, Elis a inteles ca pasiunea va invinge mereu datoria.

Inca din anii facultatii, designerul a realizat ca cea mai mare satisfactie a muncii sale este zambetul pe care il vede pe chipul clientelor sale. Nimic nu se compara cu fericirea pe care o ofera satisfactia lucrului bine facut – iar pentru clientele lui Elis Teodorescu pensatul sau le schimba viata si infatisarea.

Schimbarea incepe cu sprancene perfecte!

Munca unui designer de sprancene presupune mai mult decat crearea unei forme perfecte. Secretul consta in intelegerea in detaliu a personalitatii si a identitatii personei cu care lucrezi, pentru ca forma sprancenelor poate fi pastrata, daca este corecta, pentru tot restul vietii. Asta inseamna sa lucrezi cu pasiune si rabdare pentru un rezultat remarcabil.

20 de ani in slujba pensatului

Elis Teodorescu este un promotor, un deschizator de drumuri in acest domeniu fiind primul sprecialist din Romania care a transformat “pensatul” in ARTA. Elis nu este doar un specialist ci un adevarat vizionar.

Din dorinta de a schimba felul in care sprancenele sunt privite in Romania Elis a editat singura carte dedicata pensatului “Secretul sprancenelor perfecte”. Pentru designerul de sprancene nu conteaza doar tehnica ci mai ales conceptul care sta in spatele pensatului, tehnica poate fi predata insa viziunea este cea care sta la baza unei sprancene reusite.

Tocmai de aceea Elis a deschis prima scoala cu specializare exclusiv in pensat si a avut atat cursanti atat de tara cat si din strainatate. Proiectul scolii de pensat va fi transformat in 2016 in Academia de Pensat Elis Teodorescu/ Eyebrow Academy by Elis Teodorescu.

Lectie de feminitate si stil

PrimuL pensat este considerat unul dintre pasii spre feminitate si eleganta, tinerele invata sa isi puna in evidenta calitatatile si sa puna bazele unui stil personal. Tocmai de aceea ar trebui sa acordam o atentie deosebita cui ii vom oferi incredere pentru a face schimbari care ne vor influenta modul in care ne prezentam in fata societatii.

Testimonial

Secretul sprancenelor perfecte

Elis Teodorescu este autoarea cartii “Secretul sprancenelor prefecte”, cel mai complex ghid de pensat atat pentru specialiste cat si pentru cliente. Lectura perfecta pentru o femeie cocheta. 

Academia Elis Teodorescu

In curand designerul va relansa proiectul Academia Elis Teodorescu, dedicata pensatului si tatuajului semi-permanent, care va oferi cursuri pentru toate cele care vor sa devina specialiste in pensat.

Designerul sprancenelor de vedeta

Elis Teodorescu este cunoscuta pentru transformarile pe care le-a facut in randul vedetelor autohtone. De-a lungul anilor a lucrat cu cele mai importante staruri din Romania.

Despre Elis

Elis Teodorescu este primul specialist din Romania care a transformat in arta pensatul sprancenelor si de peste 20 de ani infrumuseteaza, om cu om, prin transformarile pe care le face pe chipul femeilor care ii trec pragul salonului.

Pasiunea si tenacitatea au facuto sa  se impuna prin profesionalism si minutiozitate drept cel mai important designer de sprancene din Romania. Cu toate acestea Elis a ramas o persoana calda si plina de energie care iubeste sa lucreze cu oameni obisnuiti la fel de mult pe cat iubeste sa lucreze cu vedete.

Citeste mai mult

Pasiune
Perseverenta
Tehnica
Minutiozitate

Primul Eyebrow Designer din Romania

Elis Teodorescu lucreaza individual pe fiecare chip fara a folosi sabloane sau stereotipii, penseaza renuntand la greselile frecvente din domeniu si tinand cont doar de rezultatul final. Din mana lui Elis nu ies niciodata greseli, fiecare spranceana este cat mai aproape de perfectiune.