Luni, Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 09:00 - 17:00 Duminica: Inchis
Radu Beller 29, Bucuresti

Blog

descopera cele mai noi trucuri
08
nov.

5 greseli majore de evitat atunci cand tintesti un pensat perfect – partea II

De la mine pentru voi #6 – continuare

Am scris acest articol in doua parti, citeste si prima parte

 

3. Sa tii clienta la orizontala ca pozitie pentru pensat

In primul rand, tinand-o intinsa va avea lumina pe tot chipul. Pensand dinspre crestetul clientei, ochiul nu este obisnuit sa calibreze trasaturile privite invers. Ia orice poza cu tine cand nu-ti place deloc cum ai iesit si intoarce-o. Vei vedea ca nu mai are cusur.

Stand la capul clientei simetrizezi foarte bine, dar uiti de plantatie in sine. Simetria perfecta este minunata, dar nu este mereu o prioritate. Pensand pe spate “cureti” foarte bine si atat. Forma ideala cu numarul maxim de fire pe care il pot salva – aceasta ar trebui sa fie prioritatea.

 

4. Sa crezi ca spranceana cere un pensat, nu chipul.

Lucrez pentru chip din spranceana. Deci chipul trebuie sa fie cel ce cere un pensat. Evident, cand te uiti la chip, in acel tablou sunt si sprancenele. In functie de “cum iti sar in ochi”, realizezi daca le vei lucra sau nu, daca le vei lucra si/sau pe grosime, si/sau pe inaltime, si/sau pe forma, si /sau pe culoare.

Aud frecvent “Ce poti face din sprancenele mele?”. Evident, imediat ma uit la intreg chipul. Ce pot face din sprancene pentru chip. Nu exista TREBUIE sa ma pensez, ci AM NEVOIE sa ma pensez?

 

 

5. Sa crezi ca poti oscila forma si inaltimea sprancenelor

Multe cred ca sprancenele se refac oricum. Cred ca de vina pentru necrestere este mana rea a cuiva. Suntem diferiti si sprancenele se refac sau nu.

Sunt persoane care dupa un singur pensat, indiferent la ce varsta a fost facut 16, 30, 50 de ani, sprancenele nu mai cresc niciodata. Sunt persoane care dupa 40 de ani de pensat saptamanal, sprancenele se refac in proportie de 100%. Si sunt toate variantele dintre aceste extreme: dupa 2 pensari sau 2000 de pensari acestea inceteaza sa mai creasca.

Deci concluzia: de fiecare data cand iti pensezi sprancenele pe alta si alta varianta, te apropii de “sansa” de a nu ti mai creste. Ale mele cliente au inteles ca eu aleg forma cea mai indicata pentru chipul lor, din sprancenele lor si finisez doar pe aceasta linie. In timp, partea pe care o iau sistematic nu mai creste iar ele au nevoie de pensat la cateva luni.

Lasa un reply

seven + 10 =