Luni, Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 09:00 - 17:00 Duminica: Inchis
Radu Beller 29, Bucuresti

Blog

descopera cele mai noi trucuri
28
nov.

Sunt importante reperele pentru un pensat perfect?

Folosesti repere pentru pensat?

Pensat inseamna indeparatarea firelor nedorite, inestetice prin smulgere. E o definitie atat de simpla! Aceasta definitie simpla este foarte daunatoare. Explica o curatare a pielii de fire, nu o arta de a modela o zona sau de a o accepta ca fiind deja frumoasa ca impact vizual pe chip.
Sigur stiti ca unii apeleaza la sabloane sau reguli stricte.

Ce nu e in regula cu aceste abordari?

Va dau o comparatie. Ce rochie credeti ca va va veni mai bine, una facuta pe comanda la o croitoreasa sau casa de moda dedicata, sau una facuta in mii de exemplare dupa sabloane si masuratori fixe, fie ea facuta de firme consacrate? Ce va faceti daca sunteti exceptia de la regula sau sablon? Nu stiu daca stiti, dar sabloanele si regulile se potrivesc fix la 20% din chipuri. Deci aveti 80% sanse sa fiti exceptii.
Asa cum spun si demonstrez la seminariile mixte „pensat profesional si microblading”, reperele mele sunt logice. Starnind imaginatia cursantului acesta descifreaza rapid prioritatile chipului si ale spranelor.

La acest curs inveti sa citesti sprancenele si chipul asa cum un elev invata sa citeasca. La inceput pentru elev cuvintele sunt litere la un loc, abia apoi literele au o noima si devin cuvinte. Asa si pentru cursant sprancenele sunt doar fire, iar apoi, intalegandu-le, devin sprancene.

Cursantii nu mai vad chipul doar ca pe o fata cu frunte, sprancene, tample, pometi, nas, gura, barba. Ei vor vedea niste trasaturi ce le soptesc cum sa construiasca spranceana.
Daca aveti respect fata de voi, aveti pretentii de la propria persoana. Nu luati calea aparent cea mai usoara. E o capcana. Sabloanele si regulile fixe au atatea exceptii in aplicabiliate incat sunt de fapt cele mai grele. Acest fapt este valabil daca tintiti ceva unic, pretios.

Metoda ce vi-o propun este aparent mai dificila, insa este aplicabila 100% tuturor persoanelor din lumea asta.

 

PS. Daca vreti sa aflati mai mult despre cum sa incadrezi perfect o spranceana si cum sa eviti reperele fixe, te invit sa participi la unul din seminariile de pensat sau microblading ce le organizez.

Lasa un reply

twelve − 6 =

Fii prima care afla noutatile
Aboneaza-te la newsletter si iti voi trimite periodic informatii si articole despre cum sa ai mereu sprancene perfecte, cu ofertele ce le lansez din cand in cand si cu multe alte informatii utile pentru a te pastra frumoasa in fiecare zi.
Iti respect intimitatea. Voi pastra emailul doar pentru notificarile de la mine si nu-l voi distribui la nimeni.