Luni, Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 09:00 - 17:00 Duminica: Inchis
Radu Beller 29, Bucuresti

Elis Teodorescu

Eyebrow Designer

Despre Elis Teodorescu

Pasiunea pentru modelarea, desenarea si transformarea sprancenelor a aparut in viata lui Elis in adolescenta atunci cand a descoperit ca poate schimba chipul celor din jurul ei cu penseta… la propriu.

In salonul parintilor sai a descoperit ca poate lucra mai bine decat „un om cu experienta” iar pasiunea ei pentru frumos o poate ghida catre jobul visat. Desi initial si-a dorit o cariera in criminalistica , fiind absolventa a facultatii de drept a Universitatii Hyperion si licentiata la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, Elis a inteles ca pasiunea va invinge mereu datoria.

Inca din anii facultatii, designerul a realizat ca cea mai mare satisfactie a muncii sale este zambetul pe care il vede pe chipul clientelor sale. Nimic nu se compara cu fericirea pe care o ofera satisfactia lucrului bine facut – iar pentru clientele lui Elis Teodorescu pensatul sau le schimba viata si infatisarea.

Elis Teodorescu este primul specialist din Romania care a transformat in arta pensatul sprancenelor si de peste 20 de ani infrumuseteaza, om cu om, prin transformarile pe care le face pe chipul femeilor care ii trec pragul salonului.

Pasiunea si tenacitatea au facut o sa  se impuna prin profesionalism si minutiozitate drept cel mai important designer de sprancene din Romania.

Education

Atestat Uniunea tatuatorilor din Romania

Certificat Golden Eye

Certificat Uniunea Tatuatorilor Tatoo Sphinx

Fii prima care afla noutatile
Aboneaza-te la newsletter si iti voi trimite periodic informatii si articole despre cum sa ai mereu sprancene perfecte, cu ofertele ce le lansez din cand in cand si cu multe alte informatii utile pentru a te pastra frumoasa in fiecare zi.
Iti respect intimitatea. Voi pastra emailul doar pentru notificarile de la mine si nu-l voi distribui la nimeni.