Luni, Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 09:00 - 17:00 Duminica: Inchis
Radu Beller 29, Bucuresti

Blog

descopera cele mai noi trucuri
18
dec.

Invata de la Elis Teodorescu sa pensezi sprancenele corect

Elis Teodorescu, singurul eyebrows designer din Romania, te invata cum sa pensezi corect sprancenele si importanta lor pe chip.

Sprancenele nu sunt cea mai importanta forma de pe chip, noi le dam insa aceasta calitate prin simplul fapt ca le stricam.Sunt astfel cele mai importante prin eliminarea celorlalte trasaturi pe care nu le putem stalci oricand, fara un efort prea mare.

pensat-profesional-bucuresti

Nu exista o anumita grosime, lungime, arcuire care sa defineasca o spranceana perfecta. Este perfecta acea spranceana care se potriveste armonios chipului in speta.

Toata lumea care a auzit ca sprancenele se lucreaza in primul rand in functie de trasaturile chipului, repeta aceasta informatie si altora, dorind sa lase impresia ca stiu secretul pensatului. In realitate, nimic nu poate fi mai eronat si greu de aplicat.

Cum sa pensezi in primul rand in functie de trasaturile chipului cand nu ele sunt primele care conditioneaza pensatul, ci insasi spranceana?! E ca si cum i-ai cere stilistului sa-ti aranjeze parul cum ii sta chipului tau mai bine, iar el sa iti raspunda ca ondulat pana la umeri ar fi cea mai buna alegere. Dar ce te faci? Parul tau are doar 4 cm lungime.

Concluzia este ca, in functie de "material" (spranceana sau podoaba capilara), se aranjeaza totul, calculand din posibilitatile oferite de acesta, linia care va avantajeaza cel mai mult.

Neavand destula plantatie in spranceana pentru ce pretentii sunt, e ca si cum ati cere unui designer sa va creeze o rochie lunga cu trena dintr-o batista.

Sunt conditionata, in primul rand, de calitatea, cantitatea, plantatia, inaltimea, viteza de crestere, defectele si si posibile cicatrici din spranceana.

Tabel contururi fata

Tipul fetei Sprancene arcuite Sprance arcuite cald Sprancene drepte
Ovala DA DA DA
Lunga NU DA DA
Triunghi NU DA NU
Diamant DA DA NU
Rotunda DA NU NU

Daca la femei are un impact naucitor chipul “stalcit” de sprancenele deteriorate intrucat ne-am obisnuit cu aceste imagini datorita frecventei cu care le vedem, la barbati nu este ceva mai greu de trecut cu vederea decat niste sprancene foarte feminine pe un chip masculin.

Daca va doriti sa aflati cat mai multe lucruri despre “arta pensatului”, va astept cu drag sa va inscrieti la seminariile Elis Teodorescu.

 

Lasa un reply

nineteen − 8 =