Luni, Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 09:00 - 17:00 Duminica: Inchis
Radu Beller 29, Bucuresti

Blog

descopera cele mai noi trucuri
03
mart.

Intrebari si raspunsuri despre tatuajul sprancenelor by Elis Teodorescu

Ce metoda folositi pentru tatuajul sprancenelor?

In salonul Elis Teodorescu se foloseste doar tatuajul fir cu fir prin metoda microbralding.Rezultatul insa difera de la o clienta la alta. Poate ramane fir vizibil sau se poate sparge mai mult sau mai putin.Chiar daca exista riscul ca un fir sa se sparga, aspectul este natural nu ca in cazul in care apelam la tatuajul sprancenelor plin, intrucat desenul este aerisit, pastreaza forma naturala a unei sprancene.Acolo unde intalnim fire care sunt prea evidente si contrasteaza cu pielea prea puternic se apeleaza la desenarea unor umbre care produc efectul de spranceana bogata.

tatuaj-sprancene-microblading-machiaj-semipermanent

tatuaj-sprancene-microblading-machiaj-semipermanent

Cum recomanzi alegerea formei unei sprancene?

Aceasta etapa a alegerii formei sprancenelor este cea care ridica probleme. Recomand si ador spectul natural al unei sprancene tatuate care se poate realiza doar prin plantatie de fire si umbre.Tatuajul ar trebui sa fie realizat in locul sprancenei care poate acum nu mai este atat de bogata, cu scopul de a da o sansa sprancenei sa se refaca.Lucrez cu cliente deschise la negocierea formelor sprancenelor si a pozitionarii lor. Nu pot merge cu desenul acolo unde nu am avut baza naturala niciodata, nu folosesc sabloane, tin cont de toate aspectele atunci cand trasez forma.Forma sprancenei unei vedete de exemplu nu se potriveste oricarui chip de aceea nu imit si personalizez in functie de fiecare clienta.

tatuaj sprancene Elis Teodorescu

tatuaj sprancene Elis Teodorescu

Care sunt avantajele acestei proceduri de tatuare a sprancenelor?

In primul rand ai siguranta ca vei avea mereu pe chip forma si inaltimea cea mai potrivita sprancenelor tale.Creionul sau fardul sunt o alternativa pe care o agreez dar daca nu ai talent la desen, ce faci ?! 🙂 Izbitor la o femeie nu este absenta sprancenelor in forma naturala ci forma si intensitatea culorii lor.

tatuaj-sprancene-fir-cu-fir-elis-teodorescu

Ce inseamna repigmentare?

Inseamna improspatarea unui tatuaj executat la noi in salon.Corijarea unui tatuaj al sprancenelor executat incorect intr-un alt salon este o procedura mai dificila, de aceea si costul este diferit.

tatuaj doamna

Care sunt cauzele care duc la pierderea totala sau partiala a sprancenelor?

  • traume fizice, accidente auto, accidente termice, arsuri electrice, lovituri
  • tricotilomania
  • boli locale
  • tratamente cosmetice prost executate
  • tratamente medicale sau chirurgicale

 

Care este evolutia sprancenelor tatuate prin microblading in timp?

Imediat dupa realizarea tatuajului sprancenelor vom avea nuanta pe care ne-o dorim si care a fost aleasa pentru a fi cat mai aproape de natural, in armonie cu toate trasaturile chipului, culoarea parului.In aproximativ zece zile de la realizarea tatuajului ele se vor inchide doua/trei tonuri datorita pigmentului, limfei si sangelui care se usuca si formeaza o crusta. Dupa ce crusta va cadea, va ramane nuanta dorita initial.Pigmentii folositi actioneaza diferit in functie de piele. Acelasi pigment folosit pe cinci persoane, poate avea nuante si intensitate diferite.

Care sunt costurile totale pentru tatuarea sprancenelor?

Pretul tatuajului + Crema de ingrijire + Pensatul (daca este necesar) Lista completa de preturi

tatuaj-sprancene-elis-teodorescu-persoana-in-varsta

Lasa un reply

2 × 4 =

Fii prima care afla noutatile
Aboneaza-te la newsletter si iti voi trimite periodic informatii si articole despre cum sa ai mereu sprancene perfecte, cu ofertele ce le lansez din cand in cand si cu multe alte informatii utile pentru a te pastra frumoasa in fiecare zi.
Iti respect intimitatea. Voi pastra emailul doar pentru notificarile de la mine si nu-l voi distribui la nimeni.